• info@stichtingmubo.nl

ALL WE WANT FOR CHRISTMAS IS YOU!

Deelnemers Love Actually koor vanaf nu welkom

De romantische komedie LOVE ACTUALLY is onze tweede jubileumproductie dit jaar na Cyrano en te zien van 27 t/m 30 december 2019.

Repetities voor de cast zijn al gestart (elke vrijdagavond). De muziektheaterproductie wordt samen met de deelnemers gemaakt en is gebaseerd op de film met de gelijknamige titel.

Inschrijven voor de cast is dus helaas op dit moment niet meer mogelijk maar bij voldoende animo is er wel de mogelijkheid om aan te sluiten in ons Love Actually KOOR. Repetities voor het koor starten later in het proces en de deelnemersbijdrage is ook lager (100 euro).

Verder zullen we waarschijnlijk ook een kindercast op een later moment toevoegen.

Interesse om mee te doen in het Love Actually koor (we zingen samen met een live orkest muziek uit de top2000). Vul dan het formulier in en we sturen je zo snel mogelijk meer informatie en het repetitieschema toe.